Lindi më 1901, në Elbasan. Më 6 qershor 1950, me vendim nr. 62, Gjykata Ushtarake e Korçës e deklaroi fajtor për "strehim, furnizim dhe dhënie informatash diversantëve" dhe e dënoi me 10 vjet burg dhe humbjen e të drejtave për 3 vjet kohë.

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 43, FL. 99-143
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.