Lindi më 1915, në Maliq, Korçë. Më 21 dhjetor 1951, me vendim nr. 238, Gjykata Ushtarake Territoriale Korçë e dënoi "për pjesëmarrje në grup kundër shtetit" me 5 vjet burg dhe humbjen e të drejtave elektorale për 1 vit. Më 29 prill 1965, me vendim nr. 15, Gjykata Korçë e dënoi me 12 vjet burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 337
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.