Lindi më 1912, në Burrel. Më 30 tetor 1947, me vendim nr. 360, Gjykata Ushtarake e Elbasanit e dënoi "për strehim kriminelësh", "për agjitacion e propagandë", "për pjesmarrje në grup të organizuar", me burgim të përjetshëm, konfiskim pasurie dhe humbjen e të drejtave për jetë.

Burimi: AISKK, F.1, V.2013, D.5/1, Fl.2456

Ka bashkpunuar me matjanë të tjerë për çlirimin nga komunizmi si Sali Katuci, Sali Llani Sen Lezi etj.
Burimi: Nga familja
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.