Lindi në Dibër të Madhe, në vitin 1900. Me vendim nr. 7, datë 9 prill 1962, Gjykata e Qarkut Peshkopi e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë" dhe e dënoi me 8 vjet heqje lirie. U amnistua me dekret nr. 3603, datë 23 nëntor 1962, të Presidiumit të Kuvendit Popullor.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 203
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.