Kur lindi ai, prindërit, Skënder dhe Fatrie Qyteza ishin të internuar në Gradishtë të Lushnjës. Jetuan atje për vite me radhë. Në vitin 1979, arrestojnë për herë të dytë të atin.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.