Lindi në Sarandë, në vitin 1928. Me vendim nr. 539, datë 20 dhjetor 1978, Gjykata e Rrethit Tiranë e deklaroi fajtor për « agjitacion e propagandë kundër pushtetit» dhe e dënoi me 7 vjet heqje lirie. Dënimi ka filluar të zbatohet më 5 gusht 1978.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2015), 201
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.