Lindi në 1911, në Tiranë. Më 11 maj 1951, me vendim nr. 253, Gjykata e Lartë e dënoi për "tentativë arratisjeje", me 8 vjet burg dhe punë të detyruar.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 9, Fl. 296
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.