Lindi më 7 prill 1898, në Elbasan. Me vendim nr. 235, datë 24 gusht 1953, Gjykata Popullore e Elbasanit e deklaroi fajtor për «agjitacion e propagandë kundër pushtetit», dhe e dënoi me 6 vjet burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2015), 172
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.