Lindi në 1913, në Shkodër. Më 22 janar 1948, me vendim nr. 25, Gjykata e Lartë, Kolegji Ushtarak, e dënoi për "organizim në grup, kanë formuar komunitete kundër pushtetit popullor", me 20 vjet burg, konfiskimin e pasurisë së tij dhe humbjen e të drejtave politike baras me kohën e ndëshkimit.

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 9, Fl. 211
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.

Lajme

Shkurt 1948, si u pushkatuan 7 deputetë opozitarë të regjimit komunist

Në fillim të shkurtit 1948 u ekzekutuan të dënuarit me vdekje në procesin e dytë Lexo më shumë