I lindur nga Skënder dhe Fatrie Qyteza, gjatë kohës që ata ishin të internuar në fshatrat e Lushnjes.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.