Lindi më 1967, në Moravë, Korçë. Më 23 dhjetor 1987, me vendimin nr. 76, Gjykata e Fierit e dënoi për “agjitacion e propagandë”, me 4 vjet burg dhe për “shmangie përgjithmonë nga shërbimi ushtarak” me 2 vjet burg.

Fondi 1, viti 2014, dosja 24, fl. 386-387.

Burimi: Fondi 1, viti 2014, dosja 24, fl. 386-387
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.