Lindi në Korçë, më 22 tetor të vitit 1963. Më 2 mars 1991, Gjykata e Rrethit të Korçës e deklaroi fajtor për krimin e "shkeljes së dekretit " Mbi manifestimet dhe grumbullimet e paligjshme, dhe mbrojtjen e përmendoreve, dhe u dënua me tetë vjet heqje lirie.

 

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.