Lindi më 19 mars të vitit 1968, në Elbasan. Më 26 tetor 1988, Gjykata e Rrethit të Dibrës e deklaroi fajtor për «tradhëti ndaj atdheut në formën e arratisjes jashtë shtetit» dhe e dënoi me 25 vjet heqje lirie dhe me humbjen e së drejtës elektorale për 3 vjet kohë (dënim i kombinuar).

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 203.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.