Lindi më 19 korrik të vitit 1961, në Elbasan. Më 25 qeshor 1980, Gjykata e Elbasanit e dënoi me 25 vjet burg e 5 internim për «agjitacion dhe propagandë».

 

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 112.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.