Lindi më 1928, në Fushë Bulqizë. Arrestuar më 25 janar 1991. U dënua për shpifje ndaj organeve të larta të shtetit dhe Partisë, me një vit burg. Është liruar më 13 qershor 1991.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 6, Fl. 637-638
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.