Nacionalist. Lindi në Tatzat të Sarandës, në vitin 1886. Me vendim nr. 290, datë 6 shtator 1993, Gjykata e Rrethit të Delvinës vendosivërtetimin e faktit juridik të vdekjes së tij në burg më 31 janar 1945. U arrestua në nëntor të vitit 1944 dhe vdiq në burgun e Gjirokastrës në janar të vitit 1945.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 353
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.