Lindi më 1912, në Gjoricë e Epërme, Dibër. Arrestuar më 11 korrik 1950. Kolegji Ushtarak i Gjykatës së Lartë Tiranë e dënoi "për bashkëpunim me diversantët", "për spiunazh" dhe "për agjitacion e propagandë kundër pushtetit", me 15 vjet burg dhe humbjen e të drejtave për 4 vjet. Më 7 janar 1957, dënimi iu zbrit në 12 vjet burg. Liruar më 4 shkurt 1960.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 289
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.