Lindi më 1917, në Gjolenë, Elbasan. Më 27 mars 1945, me vendim nr. 70, Gjykata Ushtarake Elbasan e dënoi si “armik i popullit”, me 10 vjet burg. Më 15 shkurt 1977, me vendim nr. 40, Gjykata Elbasan e dënoi për “agjitacion e propagandë”, me 10 vjet burg, konfiskim pasurie dhe humbjen e të drejtëve elektorale për 5 vjet.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist III (Tiranë: ISKK, 2014), 212.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.