Lindi më 15 shkurt të vitit 1919, në fshatin Grevë të Skraparit. Më 3 shkurt 1948, Gjykata Ushtarake e Korçës e deklaroi "kriminel lufte" dhe e dënoi me 10 vjet heqje lirie. Dënimin e vuajti në burgun e Korçës.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 561
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.