Lindi më 8 maj të vitit 1922, në Elbasan. Më 12 tetor 1946, Gjykata Ushtarake e Elbasanit e shpalli "sabotator dhe armik të popullit", dhe e dënoi me vdekje.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2013, D. 10, F. 776-778
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.