I biri i Bibjan dhe Raunela Mirakajt .Lindi në vitin 1984 në internim, në fshatin Dragot të Dumresë. U lirua bashkë me familjen më 1991.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 355
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.