Lindi më 1933, në fshatin Cerckë të Kolonjës. U internua dhe dëbua për motive politike. Më 10 shkurt 1993, me vendim nr. 20, komisioni i krijuar për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit administrativ, vendosi t’i njohë kohën e dëbimit nga Erseka në Gradishtë (Lushnjë), prej 25 prillit të vitit 1961 deri më 30 shtator 1991. Nga këto 3 vjet internim.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 254.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.