Lindi më 1913, në Berat. Më 30 korrik 1954, Gjykata e Lartë Ushtarake e dënoi "për sabotim ekonomik" dhe "për agjitacion e propagandë", me vdekje, dhe konfiskimin e pasurisë së luajtshme e të paluajtshme.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 221
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.