Lindi më 1933, në Glinë, Gjirokastër. Me vendim të Komisionit Qendror të Internim-Dëbimeve, është internuar dhe dëbuar nga Gjirokastra në Fier, prej 25 gushtit 1954 deri më 29 maj 1963. Nga këto, 2 vjet janë internim.

AISKK, Fondi 1, viti 2015, dosja 22, fl. 538-539.

Burimi: AISKK, Fondi 1, viti 2015, dosja 22, fl. 538-539
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.