Datëlindja: 1902. Vendbanimi: Bulqizë, Shupenzë. Shtresa: fshatare e varfër. Data e arrestimit: 5 dhjetor 1946. Dënuar: 5 vite. Zbritje dënimi: nuk ka. Akuza: ka qenë xhandar dhe ka marrë pjesë kundër partizanëve

 

Burimi: AQSH, F.Keshilli i Ministrave, V.1951,D.1173
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.