Piktor. Ishte një nga artistët e dënuar me burg në vitin 1973 sepse vepra e tij u cilësua moderne. Pas daljes nga burgu  (1979), punoi si puntor krahu deri në vitin ’91.

Ka realizuar një numër të madh pikturash dhe ka marrë pjesë në disa ekspozita brenda dhe jashtë vendit, pas shembjes së regjimit komunist.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.