Lindi më 1909, në Shupenzë të Bulqizës. Më 12 tetor 1963, me vendimin nr. 49, Gjykata e Tiranës e deklaroi fajtor për “agjitacion e propagandë” dhe e dënoi me 7 vjet burg.

AISKK, Fondi 1, viti 2017, dosja 77, fl. 26-27.

Burimi: AISKK, Fondi 1, viti 2017, dosja 77, fl. 26-27.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.