Lindi më 1929, në Elbasan. Më 17 shkurt 1954, me vendim nr. 12, Gjykata Ushtarake e Korçës e dënoi për «dhënie ndihme bandave të diversantëve», me 6 vjet burg dhe konfiskim të pasurisë.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 43/1, FL. 11-12.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.