Lindi më 1906, në Burrel. Më 17 tetor 1946, me vendim nr. 368, Gjykata Ushtarake Elbasan e dënoi për «krime kundër shtetit», me 3 vjet burg dhe humbjen e të drejtave për 3 vjet.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 397
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.