Lindi më 1921, në Dvoran, Peqin. Më 24 tetor 1980, me vendim nr. 345, Gjykata Elbasan, e dënoi "për agjitacion e propagandë kundër shtetit" me 8 vjet burg dhe heqjen e dekoratave: e Çlirimit, e Punës, e Trimërisë dhe 10 Vjetori.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 239
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.