Lindi në Kavajë, më 11 gusht të vitit 1912. Më 2 korrik 1946, Gjykata e Lartë Ushtarake e deklaroi "armik të popullit" dhe "sabotator të pushtetit popullor" dhe e dënoi me vdekje, konfiskimin e pasurisë së luajtshme e të paluajtshme dhe humbjen e të drejtave civile-politike.

 

Burimi: F. 1, Viti 2013, D. 9, F. 108-109
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.