Lindi në fshatin Mollas të Elbasanit, më 18 mars të vitit 1955. U arrestua më 8 tetor 1976, dhe më 9 shkurt 1977, Gjykata e Tiranës e deklaroi fajtor për "krimin e agjitacionit e propagandës kundër pushtetit popullor" dhe e dënoi me 8 vjet heqje lirie. Me dekret nr. 6656, datë 28. 10. 1982 iu fal mbetja e dënimit dhe u lirua më 15 nëntor 1982.

 

Burimi: F. 1, Viti 2013, D. 9, F. 116-117; F. 1, Viti 2013, D. 9, F. 127-126
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.