Lindi më 1894, në Djepopetrovskë. U arrestua më 12 maj 1945, me akuzën se «është bërë vegël e ndërgjegjshme e propagandës armike, ka sabotuar dhe penguar luftën e popullit shqiptar, duke marrë pjesë me armë krahas forcave gjermano-balliste», dhe u dënua me 30 vjet burg, punë të detyruar dhe humbjen e të drejtave civile e politike. Më vonë, dënimi iu zbrit në 15 vjet heqje lirie.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 338
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.