Lindi më 1944, në Sauk, Tiranë. Është internuar për motive politike. Më 10 shkurt 1993, me vendim nr.20, Komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit administrativ ka vendosur njohjen e kohës së internimit dhe dëbimit nga Tirana në Mirditë, prej 27 korrikut 1957 deri më 30 shtator 1991.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D 11. Fl. 572-573
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.