Ajdin Zemblaku, cilësohet si “kriminelë”dhe “armik i popullit”, u ekzekutua në Bilisht.

Burimi: https://kujto.al/dokumenti-xhelati-monstruoz-nevzat-haznedari-si-i-pushkatova-9-korcaret-pa-gjyq/
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.