Lindi më 1905, në Sevaster, Vlorë. Më 11 dhjetor 1993, me vendim nr. 26, Komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit administrativ ka vendosur njohjen e kohës së dëbimit nga Mati në Berat dhe në Tepelenë, prej 5 janarit 1947 deri më 5 shkurt 1951, për motive politike.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 7, FL. 261-262
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.