Lindi në Verdove në vitin 1930. Me vendim nr. 27, datë 29 korrik 1957, Gjykata Ushtarake e Korçës e deklaroi fajtor për "tradhëti ndaj atdheut në formën e arratisjes jashtë shtetit"dhe e dënoi me 5 vjet burg dhe humbjen e të drejtave elektorale për 1 vit kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 371
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.