Lindi më 1892, në Gjirokastër. Arrestuar më 24 dhjetor 1944 nga Divizioni Mbrojtjes Popullit, "si kriminel lufte". Më 4 janar 1994, Komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës së dënimit me heqje lirie, të faktit të faktit të vdekjes së personit pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq, vendosi njohjen e faktit të vuajtjes së dënimit "për motive politike", prej 25 dhjetor 1944 deri më 4 tetor 1945.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 221
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.