Lindi në fshatin Tozhar të Beratit, në vitin 1887. Më 31 dhjetor 1947, Gjykata Ushtarake e Elbasanit e shpalli fajtor "se ka vepruar kundër pushtetit popullor", dhe e dënoi me njëzet vjet heqje lirie, punë të detyruar, konfiskimin e pasurisë së luajtshme e të paluajtshme dhe humbjen e të drejtave civile dhe politike për pesë vjet kohë.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2013, D. 5, f. 478
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.