Lindi më 10 maj të vitit 1930, fshatin Kurtaj të Koplikut. Më 27 nëntor 1953, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor për «krimin e tradhëtisë ndaj atdheut» dhe e dënoi me 10 vjet heqje lirie dhe humbjen e së drejtës elektorale për 3 vjet kohë. U lirua më 10 mars 1961.

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 245.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.