Lindi më 1942, në Berat. Më 13 korrik 1976, me vendim nr. 631, Gjykata Berat e dënoi "për agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor", me 9 vjet burg, konfiskim pasurie dhe humbjen e të drejtës elektorale për 5 vjet.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 329
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.