I burgosur në Qafë-Bari. U implikua në revoltën e Qafë-Barit dhe më pas u zhvendos nga ky repart.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.