Lindi më 16 qershor të vitit 1945, në Elbasan. U arrestua më 9 qershor 1982. Më 1 shkurt 1984, Gjykata e Rrethit të Elbasanit e deklaroi fajtor për «agjitacion e propagandë kundër shtetit» dhe e dënoi me 8 vjet heqje lirie (dënim i kombinuar). Por më 17 maj të po atij viti, po kjo gjykatë e deklaroi të pafajshmë për «krimin e agjitacionit e propagandës kundër shtetit», dhe urdhëroi pushimin e çështjes në ngarkim të tij. Ky vendim u la në fuqi edhe nga Gjykata e Lartë, më 12 qershor 1984.

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 377.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.