Lindi më 1939, në Ploqë të Korçës. Më 20 maj 1971, me vendim nr. 37, Gjykata e Korçës e deklaroi fajtor për «tentativë për t’u arratisur jashtë shtetit», dhe e dënoi me 3 vjet burg dhe konfiskim të pasurisë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 238.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.