Lindi më 1929, në Laç. U internua për motive politike nga Kruja në Vlorë dhe Tepelenë, prej 15 gushtit të vitit 1949 deri më 20 maj 1953.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017),464
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.