Lindur  në  Goricë  të  Matit,  fshatar shumë i pasur dhe bujar. Njeri që e vuajti dënimin në kampet e Maliqit. Në Vloçisht e kanë torturuar për arsye se agjëronte dhe mbante Ramazan, ndonëse ishte shtatimët dhe me moshë mbi 50 vjeç. Në kampin e Vloçishtit, për të është kujdesur Beqir Ajazi.

 

 

Burimi: Beqir Ajazi: Nga shkaba me kurorë te drapri me çekan, sh. b. 55, 2007, F. 474-475
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.