Lindi më 1965, në Elbasan. Më 22 tetor 1988, me vendimin nr. 81, Gjykata e Elbasanit e dënoi për “agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor”, me 12 vjet burg dhe 5 vjet internim.

Fondi 1, viti 2014, dosja 24, fl. 279-280.

Burimi: Fondi 1, viti 2014, dosja 24, fl. 279-280
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.