E motra e Teofik Bekteshit  dhe e veja e Adem Isa Boletinit. Lindi më 5 prill të vitit 1907, në Shkodër. U arrestua në vitin 1946 dhe u dënua me gjashtë vjet heqje lirie «për agjitacion e propagandë». U lirua më 1950.

 

 

Burimi: Agim Musta, Libri i zi i komunizmit shqiptar, Ti-ranë, 2007, XXIII, Dh, f. 306.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.