Ushtarak. U gjykua në Gjyqin Special që u zhvillua në vitin 1945 në kinema Kosova dhe u dënua me burg.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.