Lindi më 1890, në Elbasan. Më 29 dhjetor 1947, Gjykata Ushtarake e Elbasanit e deklaroi fajtor dhe e dënoi "për krime kundër shtetit", me burg të përjetshëm. Vdiq në burg, më 7 shkurt 1950.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 307
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.